Terugzending

Terugzending
Kan ik mijn bestelling terugsturen?

Als Consument kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van het Product de Overeenkomst ontbinden en het Product retourneren aan ons. Wij kunnen vragen naar de reden van herroeping, maar u bent niet verplicht die reden(en) op te geven.

U bent verplicht om gedurende de bedenktijd zorgvuldig om te gaan met het Product en met de verpakking. U mag het Product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het Product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat u het Product slechts mag hanteren en inspecteren zoals u dat in een winkel zou mogen doen.

Als u gebruik maakt van het wettelijke herroepingsrecht, kunt u dit binnen de bedenktermijn doen door middel van het modelformulier voor herroeping, of door een e-mail te sturen naar customerservice@ofyr.com, of op andere ondubbelzinnige wijze. Vermeld altijd uw naam, adres en ordernummer. Wij sturen u onverwijld een ontvangstbevestiging.

Als u gebruik maakt van het herroepingsrecht, ben u verplicht het Product binnen 14 dagen na de melding, terug te zenden met alle geleverde toebehoren, in originele staat en in de originele verpakking en conform de door ons verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

U draagt de rechtstreekse kosten van het terugzenden van het Product.
Wij zullen binnen 14 dagen na retourontvangst en inspectie van het Product, het aankoopbedrag terugstorten.

Wanneer ontvang ik mijn geld terug na het retourneren van mijn bestelling?

Wij zullen binnen 14 dagen na retourontvangst en inspectie van het Product, het betaalde bedrag terugstorten. U draagt de rechtstreekse kosten van het terugzenden van het Product.

OFYR gebruikt voor de terugbetaling dezelfde betaalmethode die u heeft gebruikt voor uw betaling.

Kan ik mijn bestelling retourneren nadat ik mijn pakket heb geopend?

Ja, dat kan. Echter, de producten moeten schoon en onbeschadigd zijn en in hun oorspronkelijke verpakking worden geretourneerd.
U mag het Product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het Product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat u het Product slechts mag hanteren en inspecteren zoals u dat in een winkel zou mogen doen.