Voorbereiding

Schil en rasp de zoete aardappel met een grove rasp. Snijd de feta in kleine blokjes en meng deze met de zoete
aardappel. Snijd de oregano fijn en meng deze samen met het ei, Griekse yoghurt en de bloem door de zoete aardappel.
Breng het geheel op smaak met peper en zout. Maak nu kleine burgers door de zoete aardappel in een steekring te drukken. Laat even opstijven in de koeling. Snijd mooie vormpjes van de courgette en bewaar deze tot gebruik

Afwerking

Grill de grillworst op de gladde kant van de Tabl’O tot deze mooi begint te karamelliseren. Smeer de bakplaat
goed in met zonnebloemolie en bak de zoete aardappel burgers goudbruin voor ca. 4 minuten per kant.

Leg op de minder hete zone op de Tabl’O de cherrytomaatjes en strooi hier wat peper en zout overheen.
Bak ondertussen de courgette op de hete kant. Voor de opmaak van het bordje leg je onderop de zoete aardappel burger. Schuin er tegen aan leg je de grillworst en dresseer het gerechtje af met de gepofte cherrytomaatjes en de gegrilde courgette. Garneer eventueel af met wat kervel.