KERSTCADEAUS
VOOR KookLIEFHEBBERS

 

Dit jaar geen cadeaus die op zolder zullen vergaan. We kiezen voor geschenken die een blijvende indruk maken en die jaar na jaar worden gebruikt! 

Inspiratie nodig voor de beste kerstcadeaus? OFYR heeft een lijstje samengesteld met de benodigdheden voor een geslaagde kerst. Van kleine cadeautjes tot grootse luxe waarmee je sowieso indruk maakt, er zit iets bij voor iedere (buiten)kookliefhebber. 

Liefhebbers van kunst en design

Een plancha en grill in één, het OFYR kooktoestel zorgt voor een revolutie op het gebied van buiten eten en zorgt voor onvergetelijke momenten rond het vuur. Met deze Black editie bent u verzekerd van elegantie en culinair plezier op het terras of in de tuin.

Voor de foodies

Op zoek naar ideeën voor het kerstdiner? Het nieuwe OFYR kookboek staat boordevol inspiratie voor een gezellige kerstavond. Het kookboek is verkrijgbaar in een luxe cadeaudoos, waarin ook 8 overheerlijke kruidenmixen te vinden zijn. Het perfecte cadeau om nog meer smaak aan het kerstdiner toe te voegen! 

Voor de stijlvolle chefs

Een OFYR moment is niet compleet zonder de juiste kleding. Het stijlvolle leren schort transformeert de kookfanaat niet alleen in een professionele chef, maar beschermt ook nog eens tegen de hitte van de kookplaat. Tijdens de koude wintermaanden zijn de handschoenen ook onmisbaar om je handen warm te houden en tegelijkertijd te beschermen tijdens het koken.

Voor de praktische kok

Op zoek naar een cadeau dat zowel binnen als buiten goed van pas komt? Voor de praktische kok zijn de nieuwe OFYR Snijplanken en Serveerplanken onmisbaar. De teakhouten planken hebben het ideale oppervlak om ingrediënten op te bereiden. Zijn alle gerechten klaar? Serveer het kerstdiner dan op deze mooie planken. 

Plezier voor het hele gezin

Verander het OFYR kooktoestel eenvoudig in een pizzaoven met deze handige accessoire! Een echt technisch hoogstandje - deze oven heeft alle elementen van een traditionele pizzaoven, van de pizzasteen tot de dubbelwandige stalen cloche. Naast pizza's bak je in deze houtgestookte oven ook de lekkerste desserts, broden of ovenschotels.