Lancering
van de OFYR Club

OFYR is meer dan een kooktoestel.

Het merk belichaamt een nieuwe levensstijl van het creëren en genieten van kookmomenten in de buitenlucht. In de afgelopen 5 jaar hebben talloze OFYR-eigenaren wereldwijd de warmte van OFYR ontdekt. Vandaag willen we die ervaring een stap verder brengen, door de OFYR Club te lanceren. Deze mobiele applicatie haalt het meeste uit buiten koken en geeft uiting aan de community van OFYR-eigenaren wereldwijd.

 

Registreer uw OFYR en ga aan de slag

OFYR-eigenaren hebben toegang tot de app via https://www.ofyr.club

Als startpunt kunnen zij hun OFYR-producten registreren, zodat zij verbeterde service en garantie kunnen genieten. Bij aanmelding van een eerste OFYR koektoestel ontvangt een nieuw lid een OFYR welkomstgeschenk.

 

Uw OFYR-ervaring verrijken

De OFYR Club bevat een indrukwekkende verzameling recepten. Zowel de favorieten uit populaire publicaties, zoals het OFYR kookboek en OFYR Workshops, als nooit eerder gepubliceerde pareltjes. U kunt een OFYR-moment kiezen: van ontbijt tot dessert en meteen inspiratie opdoen, of u kiest of u trek heeft in vis, in groenten of liever vlees.

Uw favorieten? Die kunt u toevoegen aan een persoonlijke collectie en ze zo gemakkelijk terugvinden bij uw volgende OFYR-moment!

 

Onderhoud en tips specifiek voor uw OFYR-producten

Per product worden de relevante onderhoudsvideo's, specifieke tips en bijbehorende accessoires getoond. Op die manier zorgen we ervoor dat u op elk moment toegang heeft tot wat belangrijk is voor uw OFYR-ervaring.

 

Meer functies expected this year

De wereld van OFYR verbeteren maakt ons iedere dag weer enthousiast! Dit is de reden waarom we verder bouwen aan nieuwe functies in de applicatie, geïnspireerd door de wensen en feedback van onze leden. Houd de app regelmatig in de gaten, want de komende maanden brengen we nieuwe functionaliteiten uit!

Ontdek vandaag nog de OFYR Club via https://ofyr.club