Neem meer tijd om gewoon met elkaar te zijn en om de smaak van de mooie dingen van het leven te delen: neem plaats rondom de nieuwe OFYR Tabl’O. Compact, efficiënt en elegant. OFYR Tabl’O is de ideale kolengestookte tafelgrill voor buiten om gezonde en heerlijke maaltijden te koken voor 2-6 mensen. De stijlvolle OFYR Tabl’O staat garant voor een heerlijke, zorgenvrije avond. Met het gemak van je kooktoestel op tafel kan je heel simpel en gezellig samen een maaltijd voor vrienden en familie maken. Ruik, proef en voel het plezier van een hele bijzondere buiten kook ervaring met cocos briketten. Ongeacht of je wilt genieten van groenten, vis of vlees. Neem de tijd voor puur voedsel, echte verbinding en quality time samen.

 

Wij hebben vorig jaar ons nieuwste product OFYR Tabl’O geïntroduceerd. Waarom? Tabl’O’s unieke, strakke design zorgt ervoor dat het overal past – op een terras, balkon of in de tuin – en het ziet er prachtig uit. Het is ontworpen voor zowel de mooie vorm als de functionaliteit. Met Tabl’O kan je de OFYR buiten kook beleving ervaren, zelfs als je een kleine- of geen tuin hebt. Vanzelfsprekend met hoge kwaliteit. Tabl’O’s gietijzeren kookplaat met 40cm diameter kan aan 2 kanten gebruikt worden, een gladde kant en een kant met rooster profiel, waardoor u meer kookopties heeft. Tabl’O’s kookplaat is geschikt voor temperaturen tot 250 ˚C en is goedgekeurd voor voedselbereiding.

 

Hoe werkt het dan? De OFYR Tabl’O wordt verhit met kokos briketten. Deze zijn super efficiënt: ze geven veel hitte af, ze blijven lang warm (2-3 uur) en veroorzaken nauwelijks rook, ruiken niet en branden vrijwel geheel op. Ze zijn compact en 100% duurzaam, gemaakt van het restafval van kokosnoten. De briketten kunnen met de quick starter aangestoken worden. Deze is bij de Tabl’O inbegrepen. Afhankelijk van hoe lang je wilt koken stapel je tot 16 briketten in de quick starter en na 30 minuten ben je startbereid. Je plaatst met de quick starter de hete briketten in de Tabl’O en je verspreidt ze met het meegeleverde gereedschap. Dan plaats je met dit gereedschap de plaat op het onderstel. Tabl’O’s speciale design maakt het gemakkelijk om smaakvol en gezond voedsel te bereiden omdat het hoge en gelijk verdeelde temperaturen genereert. Voedsel dat zijn smaak en textuur behoudt omdat weinig olie nodig is.

 

Bent u geïnteresseerd? Wij willen u graag nader informeren over de OFYR Tabl’O tafelgrill. Neem contact op met info@ofyr.com voor meer informatie.