TIJD VOOR TABL'O
DE CHEFS ZITTEN AAN TAFEL

 

We stellen graag onze nieuwste kookunit voor, het kleinste lid van de OFYR familie: OFYR® Tabl’O. Compact, efficiënt en elegant: OFYR Tabl’O is de ideale tafelgrill voor het koken van gezonde en heerlijke maaltijden met 2 - 6 personen.

De stijlvolle Tabl’O heeft het gemak van een kookunit aan tafel. Ideaal voor gebruik in de lente, zomer en herfst. En dat ongeacht de ruimte, hij past op ieder terras, balkon of in de tuin.

De Tabl’O wordt geleverd met een Quick Starter om de kokosbriketten in een mum van tijd op te warmen, en een handige Tool om de briketten te verplaatsen en de luchtstroom aan te passen. U tilt er ook de bakplaat mee op, die aan de ene kant een plancha-optie biedt en aan de andere kant een grill.



Aanbevolen verkoopprijs:€ 379,00



Om de Tabl’O outdoor cooking ervaring compleet te maken, heeft OFYR in 2021 nieuwe producten gelanceerd. De gietijzeren braadpan set en de Tabl’O placemat

 

NIEUW
OFYR TABL'O GIETIJZEREN BRAADPAN SET

 

Dit verfijnde ontwerp is een 2-in-1 model, die de kookervaring van Tabl’O nóg gevarieerder maakt. De set bestaat uit een strakke gietijzeren pan met deksel met een diameter van 21 cm, een gietijzeren grillhouder met een los grillrooster, waar de pan precies op past, en 4 houten spatels om de plaat mee schoon te schrapen. Beeldt u bijvoorbeeld een kaasfondue in, terwijl u groenten op de plaat grilt.



Aanbevolen verkoopprijs: €89,00

NIEUW
OFYR TABL'O PLACEMAT ZWART

 

Deze hoogwaardige placemat maakt uw tafel helemaal af. Leg de mat onder uw Tabl’O en voorkom vetspetters op uw tafel. De mat is gemaakt van vinyl. Een bijkomend voordeel is dat het de warmte naar de tafel toe 10°C reduceert.



Aanbevolen verkoopprijs: €39,00

OFYR KOKOSBRIKETTEN

 

Duurzaamheid & efficiëntie zijn niet meer weg te denken uit het moderne leven. OFYR speelt hier perfect op in met de OFYR Kokosbriketten. Compact en 100% duurzaam, gemaakt van het restafval van kokosnoten. Ze creëren hoge temperaturen 2-3 uur brandend, dus ideaal voor een avondje koken aan tafel. Ze geven minimale rook af, minimale geur en beperkt afval. In combinatie met de OFYR Quick Starter is de Tabl’O in 20 minuten klaar voor gebruik met 16-18 briketten.



Aanbevolen verkoopprijs, 2KG: €6,95