OFYR Classic Corten Upgrade Set + Block Teak Wood

€ 1.245,00

De OFYR Classic 100 Corten was één van onze allereerste kooktoestellen en heeft zich verheugd en verheugt zich nog steeds in een ongekend grote belangstelling. Eind 2019 hebben wij het OFYR Classic Storage Corten 100 PRO toestel geïntroduceerd met als extra’s 4 stevige wielen, een voor de stabiliteit bredere en diepere sokkel en een teak houten handvat.

Veel eigenaren van het OFYR Classic 100 Corten kooktoestel hebben interesse geuit in de nieuwe sokkel met wielen en handvat. Voor deze groep introduceren wij nu de mogelijkheid om de OFYR Classic 100 PRO sokkel als individueel product aan te schaffen. Om de oude sokkel nog effectief te kunnen gebruiken bieden wij als deel van deze set een Corten stalen opzetstuk aan dat als vuurkorf of plantenbak op de oude sokkel geplaatst kan worden. Een tweede optie is om de set te voorzien van een 50 x 50 cm teakhouten werkblad, dat uw oude sokkel transformeert in een handige werktafel.

Bekijk specificaties
Keuzewijzer

* Met deze set bouwt u uw 100-model om naar een PRO. Door haar ontwerp op wielen en met een handvat, is het toestel mobiel en hangt u eenvoudig accessoires aan het handvat.
* De sokkel van met Classic-model kan met het optionele teakhouten blad worden omgebouwd tot een werktafel.
*U kunt ook kiezen voor een opzetstuk waarmee u een vuurschaal of kruidenbak maakt.
* De wielen van de PRO-modellen zijn ongeremd.
* Alleen beschikbaar voor de Classic 100 en Storage 100, in Corten staal.

Specificaties

Meer informatie
SKU OC-100-TO-PRO-U-SET-B-TW
Materiaal Corten Steel
Totaalgewicht 65,8 kg