OFYR Kamado Table Corten 135 PRO Teak Hout BGE

€ 2.895,00

Breid uw buitenkeuken van OFYR uit met een OFYR Kamado Table Corten 135 PRO BGE, een speciale tafel voor uw Kamado-bbq. De tafel biedt een solide basis voor uw bbq, is eenvoudig te verplaatsen en kan worden gebruikt om eten voor te bereiden. In de handige extra opbergruimte kunnen accessoires worden opgeborgen. Een Kamado-bbq is ideaal om vlees langzaam te garen. Een Kamado-bbq houdt warmte en rook vast en zorgt voor een unieke smaak. Leg het langzaam gegaarde vlees daarna op OFYR voor de finishing touch en demonstreer uw kookkunsten. Teakhout is een natuurlijk, duurzaam product dat binnen moet worden opgeslagen als het langere tijd niet wordt gebruikt. De OFYR Kamado Table PRO is geschikt voor de Big Green Egg Large.

Let op: de Big Green Egg is niet inbegrepen.

Bekijk specificaties
Keuzewijzer

* Compatibel met de PRO-lijn en OFYR Insert PRO Small, Medium en Large met of zonder deurtjes
* Verrijdbaar dankzij handvat en ongeremde wielen. Relatief zwaar wanneer gevuld met hout.
*Een betonnen werkblad kan permanent buiten blijven, een teakhouten blad plaatst u het beste overdekt in een droge ruimte en moet regelmatig behandeld worden met een olie geschikt voor voeding
* De Black modellen vragen meer onderhoud dan Corten en zijn ondanks hoogwaardige coating gevoeliger voor krassen en beschadigingen.

Specificaties

Meer informatie
SKU O-K-T-135-PRO-TW-BGE
Afmetingen 165x65x90 cm
Afmetingen Sokkel 135x65x68 cm
Afmetingen Werkblad 65x135x10 cm
Materiaal Corten Staal
Opslagcapaciteit 0,25 m³
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!