Gerei

Gerei

Ultiem genieten tijdens het koken met de OFYR gerei accessoires. Zo kunt u op de OFYR kooktoestellen veilig en in stijl koken met de leren schort en handschoenen die beschikbaar zijn in bruin en zwart. Het leren schort is gemaakt uit hoogwaardig leer met logo detail en een verstelbare riem. Het modieuze leren schort werkt beschermend tegen hitte en gaat er nog beter uitzien met de tijd. De hittebestendige suède handschoenen zijn ideaal voor iedere ambitieuze chef. Het biedt bescherming tot 250 ˚C.

Om veilig zuurstof in de OFYR kooktoestellen te kunnen blazen, is het gerei: de Buffadoo set in het leven geroepen. Deze set bestaat uit een prachtig gemaakte blaaspijp en een stoere tang met bijpassende voet. De blaaspijp heeft een lederen greep en een siliconen mondstuk. Het wordt gebruikt om zuurstof in de OFYR kooktoestel te blazen waardoor er bij het aanmaken van het vuur sneller vlammen ontstaan en rook vermeden kan worden.

Uw mooi gedekte tafel is pas compleet met stijlvolle placemats. De OFYR placemats passen bij iedere look en zijn gemaakt van leer, een duurzaam en natuurlijk product. Als je nog niet vertrouwd bent met het OFYR-concept, dan inspireert en informeert deze ‘How to OFYR’- videoserie . Veel vragen zijn beantwoord in de FAQ.

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Ceder Houten Plankjes
  Ceder Houten Plankjes
  € 29,95
 2. Houttas
  Houttas
  € 19,95
 3. Leren Schort Bruin
  Leren Schort Bruin
  € 159,00
 4. Leren Schort Zwart
  Leren Schort Zwart
  € 159,00
 5. Handschoenen Zwart
  Handschoenen Zwart
  € 69,00
 6. Handschoenen Bruin
  Handschoenen Bruin
  € 69,00
 7. Placemats Bruin
  Placemats Bruin
  € 79,00
 8. Buffadoo Set Bruin
  Buffadoo Set Bruin
  € 229,00
 9. Buffadoo Set Zwart
  Buffadoo Set Zwart
  € 229,00
 10. Oliekan
  Oliekan
  € 29,95
 11. Spatel PRO
  Spatel PRO
  € 39,95
 12. Mes en vork Set
  Mes en vork Set
  € 75,00

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren