OFYR Tabl'O Accessoires

OFYR Tabl'O Accessoires

Speciaal voor de OFYR Tabl’O zijn er accessoires uitgebracht om ultiem te kunnen genieten van het OFYR gevoel. Geniet buiten met 2 tot 6 personen van heerlijke maaltijden die op de Tabl’O te bereiden zijn. Om uw buitenkook ervaring te verbeteren, is de OFYR Cast Iron Casserole Set uitgebracht. De set bestaat uit gietijzeren pan met een diameter van 21 centimeter, een gietijzeren grill houder met een los gietijzeren grillrooster en 4 houten spatels om de plaat schoon te krabben. De grill houder met grill kunnen ook gebruikt worden om kleine gerechten te grillen.

Voorkom vetspetters op uw tafel met de OFYR Tabl’O Placemat Black. Een mooi gedekte tafel is pas helemaal compleet met deze placemat. Plaats hem onder het OFYR Tabl’O kooktoestel en reinig het na ieder gebruik met een vochtig doekje.

Ideaal om te gebruiken tijdens het koken met de OFYR Tabl’O zijn de Coconut Briquettes. Zij hebben een uitzonderlijk lange verbranding (2 tot 3 uur) en geven veel hitte vrij. Het geeft een minimaal rook en geur hoeveelheid af. Er zijn enorm weinig afvalstoffen en zijn enorm compact, 100% duurzaam en gemaakt van afvalstoffen van kokosnoten.

Als je nog niet vertrouwd bent met het OFYR-concept, dan inspireert en informeert deze “How to OFYR Tabl’O”- video . Veel vragen zijn beantwoord in de FAQ.

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. OFYR Coconut Briquettes (6x 2kg)
    OFYR Coconut Briquettes (6x 2kg)
    € 39,95
  2. OFYR Tabl'O Placemat Black
    OFYR Tabl'O Placemat Black
    € 39,00

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren