OFYR Butcher Blocks

OFYR Butcher Blocks

Het OFYR Butcher Block is een ideale aanvulling op de OFYR Classic modellen. Met het robuuste werkblad en de handige houder voor accessoires is het mogelijk om heerlijke gerechten te bereiden. De OFYR accessoires die u kunt gebruiken en/of opbergen zijn bijvoorbeeld de Spatel, Oliekan en Mes & Vork Set. Onder het werkblad is er een ruimte beschikbaar voor houtopslag. Zo ligt het niet in de weg en is het modieus weggewerkt in uw buitenkeuken.

Het snijblok is verkrijgbaar in Teak Wood en Donker Grijs Keramiek. Naast de persoonlijke keuze die u kunt maken in het snijblok, kunt u ook een keuze maken in de basis. U kunt hierin kiezen tussen de OFYR Butcher Block Corten of de OFYR Butcher Block Black. Door de grote keuze aan mogelijkheden past de Butcher Block in iedere buitenkeuken. Naast dat de Butcher Block een handige toevoeging is voor het bereiden van eten, dient het als opslag en is uw buitenkeuken een genot om naar te kijken. Het Butcher Block past in iedere omgeving en is geschikt om heel het jaar lang buiten te staan.

Als je nog niet vertrouwd bent met het OFYR-concept, dan inspireert en informeert deze ‘How to OFYR’- videoserie . Veel vragen zijn beantwoord in de FAQ.

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren