Uitrusting

Uitrusting

Ultiem genieten tijdens het koken met de OFYR accessoires. De uitrusting van OFYR bestaat uit een lederen schort en handschoenen die beschikbaar zijn in de kleuren bruin en zwart. De suède handschoenen en het schort zijn onmisbaar bij het gebruik van de OFYR tijdens het gebruik van meerdere kooktechnieken: rotisserie & grillen om vetspetters en hitte te voorkomen.

De handschoenen en het schort zorgen er niet alleen voor dat u beschermd bent tijdens het koken, maar ze zorgen er ook voor dat u ook nog eens in stijl voor het kooktoestel staat. Het leren schort is vervaardigd uit hoogwaardig leer met logo detail en verstelbare riem. Met de leeftijd gaat het leren schort er ook nog eens beter uitzien. De hittebestendige handschoenen zijn ideaal voor iedere kok en biedt bescherming tot wel 250 ˚C bij het verplaatsen van uw OFYR kooktoestel of andere hete onderdelen. Zo kunt u, terwijl het vuur al in het kooktoestel staat, veilig onderdelen neerzetten of vervangen. Ook is het hierdoor mogelijk om zonder problemen houtblokken in uw OFYR kooktoestel te leggen.

Als je nog niet vertrouwd bent met het OFYR-concept, dan inspireert en informeert deze ‘How to OFYR’- videoserie . Veel vragen zijn beantwoord in de FAQ. 

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Handschoenen Zwart
  Handschoenen Zwart
  € 69,00
 2. Handschoenen Bruin
  Handschoenen Bruin
  € 69,00
 3. Leren Schort Zwart
  Leren Schort Zwart
  € 159,00
 4. Leren Schort Bruin
  Leren Schort Bruin
  € 159,00

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren