OFYR Island PRO

OFYR Island PRO

De OFYR island PRO is een prachtig object en is de mobiele versie van de OFYR Island 100. De PRO heeft een diepere basis en het bestaat uit een stevig snijblok om voedsel op te bereiden en een handige houder voor accessoires. Zo kan je hier je tang, spatel en mes & vork set in plaatsen. Onder het werkblad is er houtopslag mogelijk. Het snijblok is verkrijgbaar teakhout en donker grijs keramiek. De island is verkrijgbaar in Corten & Black. Om uw Island te upgraden, kunt u een insert gebruiken om een kastje te maken van uw Island-basis. 

Ook is het mogelijk de OFYR Accessoires te gebruiken om het ultieme OFYR gevoel te krijgen. Zo kunt u gebruik maken van een grill rond (85 of 100), een Braziliaanse Grill Set, de Horizontale Spiezen Set of veilig rook in het OFYR kooktoestel blazen met de Buffadoo Set. U kunt ook verschillende kooktechnieken toepassen op de OFYR Island PRO. Zo is het mogelijk om pizza’s te bakken met de pizza oven, je vlees aan een spit boven het vuur hangen met de Rotisserie set en dat allemaal op de OFYR Island PRO!

Als je nog niet vertrouwd bent met het OFYR-concept, dan inspireert en informeert deze ‘How to OFYR’- videoserie . Veel vragen zijn beantwoord in de FAQ. 

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren