Classic

Vanwege het aanzienlijke gewicht van de elementen moet het uitpakken en plaatsen van het product door ten minste 2 personen gebeuren. In het geval van de OFYR® XL zelfs 4 personen.

De verstelbare voetjes dienen niet gebruikt te worden om de totale hoogte van uw OFYR®-kooktoestel aan te passen. Als de verstelbare voetjes meer dan 10 mm worden uitgedraaid kan het toestel onstabiel worden.

De OFYR®-kooktoestellen Black zijn door hun coating gevoeliger voor beschadiging tijdens de installatie en het gebruik. De randen van de Beton sokkel zijn zeer kwetsbaar tijdens de montage. Vilt is inbegrepen bij de zwarte lijn. Zie dit informatieblad over het plaatsen van het vilt.

Storage

Wanneer u houtblokken of andere zaken opbergt in de opslagruimte van uw OFYR Classic Storage of uw OFYR Island, dient u ervoor de te zorgen dat er altijd een vrije ruimte van minimaal 20 cm is onder de asbak, omdat de asbak onder de kegel erg heet wordt.

Island

Vanwege het aanzienlijke gewicht van de elementen moet het uitpakken en plaatsen van het product door ten minste 2 personen gebeuren. In het geval van de OFYR® XL zelfs 4 personen.

De Tooltray kan aan meerdere zijden van de kookunit worden bevestigd. Het houten blok kan direct op het eiland worden geplaatst, terwijl het keramische blok wordt geleverd met voetjes, die moeten worden gemonteerd.

PRO-Line

Maak geen gebruik van het handvat om de sokkel te kantelen bij het plaatsen van de onderdelen van je OFYR Cooking Unit PRO. Het handvat is alleen geschikt om het toestel te trekken of te duwen nadat de wielen zijn gemonteerd.

De wielen van uw Cooking Unit PRO zijn niet uitgerust met remmen. Als het oppervlak niet volledig waterpas is, dienen er wiggen onder de wielen te worden geplaatst om er zeker van te zijn dat het toestel niet kan bewegen.

De OFYR-kooktoestellen Black zijn door hun coating gevoeliger voor beschadiging tijdens de installatie en het gebruik. De randen van de Beton sokkel zijn zeer kwetsbaar tijdens de montage.

Fire Guard Ring

Met zes stalen beugels is het eenvoudig om de Fire Guard Ring op de plaat te bevestigen en weer te verwijderen.

De twee zijden van de brandweerring zijn iets anders van vorm. De kant met de gekleurde sticker is de onderkant.