OFYR Kooktoestellen PRO

OFYR Kooktoestellen PRO

De OFYR PRO kooktoestellen zijn zowel voor de particulier als de professional een interessante optie. De PRO lijn heeft wielen en een handgreep om het kooktoestel gemakkelijk te verplaatsen. Voor extra stabiliteit zijn de sokkels van de PRO lijn breder en dieper, terwijl de kookplaat standaard een diameter van 100cm heeft, waarmee u gelijktijdig kookt voor groepen tussen 10-16 personen. De OFYR PRO kooktoestellen zijn ideaal om heerlijke gerechten te koken met of voor alle gasten.

Voor restaurants, cateraars en evenementen hebben wij ook de OFYR XL en de OFYR Trailer beschikbaar. Deze kooktoestellen hebben een kookplaat met een diameter van 150cm waarmee een grotere groep van gasten tegelijkertijd bediend kan worden.

Alle toestellen uit de OFYR PRO lijn zijn uit te breiden met een reeks accessoires die een veelheid aan kooktechnieken mogelijk maken. De Storage ruimte van de OFYR PRO-toestellen kan worden getransformeerd tot volwaardige open of gesloten kastruimte dankzij de OFYR Inserts

Er is ook bijpassend meubilair met Kamado tafels PRO en Mise en Place tafels PRO  die dezelfde modulaire kenmerken delen en samen een chef-waardige buitenkeuken vormen. Als je nog niet vertrouwd bent met het OFYR-concept, dan inspireert en informeert deze ‘How to OFYR’- videoserie . Veel vragen zijn beantwoord in de FAQ.

Producten 1-12 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren