Retourneren

Retourneren
Kan ik mijn bestelling retourneren?

Bent u niet tevreden met uw aankoop? Dan kunt u uw product binnen 14 dagen na de levering aan ons retourneren.

Als Consument kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van het Product de Overeenkomst ontbinden en het Product retourneren. Wij kunnen vragen naar de reden van herroeping, maar u bent niet verplicht die reden(en) op te geven.

U bent verplicht om gedurende de bedenktijd zorgvuldig om te gaan met het Product en met de verpakking. U mag het Product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het Product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat u het Product slechts mag hanteren en inspecteren zoals u dat in een winkel zou mogen doen.

Als u gebruik maakt van het wettelijke herroepingsrecht, kunt u dit binnen de bedenktermijn doen door middel van het modelformulier voor herroeping, of neem contact op via het contactformulier, of op andere ondubbelzinnige wijze. Vermeld altijd uw naam, adres en ordernummer. Wij sturen u vervolgens zo snel mogelijk een bevestiging van de ontbinding van het contract.

Als u gebruik maakt van het herroepingsrecht, ben u verplicht het Product binnen 14 dagen na de melding, terug te zenden met alle geleverde toebehoren, in originele staat en in de originele verpakking en conform de door ons verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

De kosten voor het retourneren dient u zelf te betalen. De terugbetaling van het aankoopbedrag zal binnen 14 dagen na retourontvangst en inspectie van het Product plaatsvinden.

Kan ik mijn bestelling retourneren als ik het pakket al heb geopend?

Heeft u uw pakket al geopend, maar is het product toch net niet helemaal wat u had verwacht? Dan mag u het product binnen 14 dagen na de levering retourneren. Zorg ervoor dat het product schoon en onbeschadigd is, en stuur het in de oorspronkelijke verpakking terug.

U mag het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat u het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals u dat in een winkel zou mogen doen.

Wanneer ontvang ik mijn terugbetaling van OFYR?

Wanneer u een product terugbrengt of uw bestelling annuleert, krijgt u het aankoopbedrag terug via de betaalwijze waarmee u heeft betaald. Dit kan tot 14 dagen duren. 

Let op: u krijgt enkel het aankoopbedrag terug. De retourkosten dient u zelf te betalen.