OFYR Classic Storage

OFYR Classic Storage

De OFYR Classic Storage is een prachtig stalen object ontworpen om overal, in iedere omgeving, te passen ongeacht het seizoen of gebruik. Bij het aansteken van de OFYR Classic Storage wordt ieder buitenevenement een onvergetelijk moment. De Storage is beschikbaar in de maten: 85cm & 100cm. De 85-kooktoestellen zijn geschikt als houtopslag en om maaltijden te bereiden voor 10 tot 12 personen. De 100-kooktoestellen zijn geschikt als houtopslag en om maaltijden te bereiden voor 15 tot 20 personen. Deze maten zijn beschikbaar in de kleuren Corten & Black. Geniet nog meer van het OFYR gevoel met de OFYR accessoires

De OFYR Classic Storage oogt prachtig als zelfstandig object of in combinatie met andere OFYR meubilair zoals de butcher blocks & benches. In combinatie met deze producten wordt uw buitenkeuken omgetoverd in een magische kookplek. Gebruik de butcher blocks om voedsel te bereiden of extra hout op te slaan. Deze zijn beschikbaar in de kleuren: Black & Corten. Het is mogelijk om het werkblad te kiezen in Teak Hout & Donker Grijs Keramiek. De benches passen perfect bij de OFYR Classic Storage en dienen als zitplek voor uw buitenkeuken.

Als je nog niet vertrouwd bent met het OFYR-concept, dan inspireert en informeert deze ‘How to OFYR’- videoserie . Veel vragen zijn beantwoord in de FAQ.

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. OFYR Classic Storage Corten 85 kooktoestel
  OFYR Classic Storage Corten 85
  € 1.895,00
 2. OFYR Classic Storage Corten 100 kooktoestel
  OFYR Classic Storage Corten 100
  € 2.095,00
 3. OFYR Classic Storage Black 85 kooktoestel
  OFYR Classic Storage Black 85
  € 1.995,00
 4. OFYR Classic Storage Black 100 kooktoestel
  OFYR Classic Storage Black 100
  € 2.195,00

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren