OFYR staat voor een unieke outdoor kookbeleving, en dankzij een rijke variatie aan kooktechnieken, betekent dat zoveel meer dan barbecueën of grillen.

Tijdens onze 4-5 uur durende workshops ga je aan de slag. Onder begeleiding van een professionele chef bereid je verschillende gerechten, waarbij telkens een waaier aan kooktechnieken aan bod komen. De kookunits, alle nodige materialen en ingrediënten worden ter plaatse ter beschikking gesteld. En we kunnen alvast vertellen dat je zeker niet met een lege maag naar huis gaat.

 

Voor wie?

Of je nu een OFYR kooktoestel of Tabl’O tafelgrill bezit, en op zoek bent naar nieuwe inspiratie, of benieuwd bent naar een eerste ervaring met deze unieke manier van buiten koken, we hebben voor iedereen een geschikte formule:
 

Basisworkshop OFYR

Tijdens deze workshop raak je vertrouwd met de kunst van het koken op het OFYR kooktoestel. Je experimenteert niet alleen met de verschillende warmtezones van de plaat, maar gaat ook aan de slag met de pizzaoven, marineert, karameliseert en maakt op.
 
Op het menu

 

  • Tabl’O amuses
  • Flammkuchen
  • Zalm Tomasu met ingelegde gember, Japanse mayonaise en furikake
  • Saltimbocca met groene asperge en rösti
  • Gebakken suikerbrood met geflambeerde ananas en een bolletje roomijs

Combi Workshop OFYR en Big Green Egg

Heb je in jouw buitenkeuken een Kamado en een OFYR kooktoestel? Of overweeg je een uitbreiding? Voor een harmonieuze look hebben we alvast OFYR-meubilair om alles in één mooi geheel onder te brengen. Maar ook op culinair vlak komen beide iconische toestellen harmonisch samen. Ontdek de mogelijkheden tijdens deze workshop.

Op het menu

  • Tabl’O amuses
  • Pesto breekbrood
  • Schol met chorizo, antiboise en focaccia crostini
  • Babi Pangang met noedels en geroosterde groenten
  • Kersenclafoutis met vanillesaus en ijs

OFYR-Masterclass

Ga een stapje verder met je OFYR-kookkunsten. In deze masterclass ga je samen met een chef aan de slag om het meeste uit je kooktoestel te halen. Je gaat naar huis met nieuwe kennis over een veelheid aan kooktechnieken waarmee je menig gast ongetwijfeld zult verrassen!

Op het menu

  • Tabl’O amuses
  • Tomaten olijven focaccia
  • Duo van warm gerookte en gebakken dorade met appel en augurkjes
  • Runder kebab, man’ouche, tzatziki en baba ganoush
  • Appel bosvruchten crumble met vanille crème fraiche en ijs

Bonus bij elke workshop
Tabl’O Amuses

Tafelgrillen, met de heerlijke warmte die duurzame kokosbrikketten afgeven? Klinkt dat nietaantrekkelijk? Ontdek de veelzijdigheid van Tabl’O tijdens elke OFYR-workshop, terwijl je 3 creatieve amuses bereidt en proeft. Wedden dat je straks twee keerzoveel tijd op je terras doorbrengt?

Amuses​

  • Courgette batonnette met Serranoham en een hummusdip
  • Wrap calzone
  • Puntpaprika met geitenkaas en pijnboompitjes
 

Waar?

We selecteerden twee locaties verspreid over Nederland waar de verschillende workshops worden aangeboden. Neem een kijkje op hun website om de eerstvolgende data te ontdekken en schrijf je meteen in.

De workshops vinden buiten plaats, met respect voor de huidige coronamaatregelen. Geldende afstandsregels en hygiënevoorschriften kunnen op elk moment worden nageleefd.

Milheeze

Op de grens tussen Noord-Brabant en Limburg, vlakbij Helmond ligt Milheeze. Bij het Buitenatelier kan je terecht voor alle OFYR-workshops, onder professionele en passievolle begeleiding. Voor kwaliteitsredenen is de grootte van de groep telkens beperkt tot 16 personen, schrijf je dus snel in!

Heijen

Heijen ligt vlakbij de Duitse grens, onder Nijmegen. Bij de Meat Boutique staan de OFYR-workshops regelmatig op het programma, de chefs zorgen ongetwijfeld voor inspiratie en heel veel sfeer. Voor kwaliteitsredenen is de grootte van de groep telkens beperkt tot 16 personen, schrijf je vandaag nog in!