Basisworkshop OFYR
- Tabl’O Amuses
- Flammkuchen
- Zalm Tomasu met ingelegde gember, Japanse Mayonaise en Furikake
- Saltimbocca met groene asperge en rösti
- Gebakken suikerbrood met geflambeerde ananas en een bolletje roomijs.
Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.
Tijdens onze 4-5 uur durende workshops ga je aan de slag. Onder begeleiding van een professioneel chef bereid je verschillende gerechten voor, waarbij telkens een waaier aan kooktechnieken aan bod komen. De kookunits, alle nodige materialen en ingrediënten worden ter plaatse voorzien. En we kunnen alvast vertellen dat je zeker niet met honger naar huis gaat.
Heb je in jouw buitenkeuken een Kamado en OFYR? Of overweeg je een uitbreiding? Voor een harmonieuze look hebben we alvast OFYR-meubilair om alles in één knap geheel onder te brengen. Maar ook op culinair vlak komen beide iconische toestellen harmonisch samen. Ontdek de mogelijkheden tijdens deze workshop.
Op het menu
Neem je OFYR-kookkunsten een stapje verder. In deze masterclass ga je samen met een chef aan de slag om het meeste uit je kooktoestel te halen. Je gaat naar huis met nieuwe kennis over een veelheid aan kooktechnieken waarmee je menig gast ongetwijfeld zal verrassen!
Op het menu
Tafelgrillen boven echte vlammen, met de heerlijke warmte die duurzame kokosbrikketten afgeven? Klinkt aantrekkelijk? Ontdek de veelzijdigheid van Tabl’O tijdens elke OFYR-workshop, terwijl 3 creatieve amuses uitwerkt en proeft. Wedden dat je straks dubbel zoveel tijd op je terras doorbrengt?
Amuses
We selecteerden drie locaties verspreid over Nederland waar de verschillende workshops worden aangeboden. Neem een kijkje op hun website om de eerstvolgende data te ontdekken en schrijf je meteen in.
De workshops vinden buiten plaats, met respect voor de huidige coronamaatregelen. Geldende afstandsregels en hygiënevoorschriften kunnen op elk moment worden gegarandeerd
Tussen Amsterdam en Utrecht, heten Young Culinair en OFYR u van harte welkom in Nieuwersluis. Bij deze mooie outdoor workshopruimte worden de verschillende OFYR-workshops op regelmatige basis georganiseerd. Laat je inspireren, geniet en leer bij van de gepassioneerde chefs. Om een kwalitatieve begeleiding te kunnen garanderen, beperken we de groepen tot maximum 16 personen, wees er dus snel bij.
Op de grens tussen Noord-Brabant en Limburg, vlakbij Helmond ligt Milheeze. Bij het Buitenatelier kan je terecht voor alle OFYR-workshops, onder professionele en passionele begeleiding. Voor kwaliteitsredenen is de grootte van de groep telkens beperkt tot 16 personen, schrijf je dus snel in!
Heijen ligt vlakbij de Duitse grens, onder Nijmegen. Bij de Meat Boutique staan de OFYR-workshops regelmatig op het programma, de chefs zorgen ongetwijfeld voor inspiratie en heel veel sfeer. Voor kwaliteitsredenen is de grootte van de groep telkens beperkt tot 16 personen, schrijf je vandaag nog in!