OFYR Kamado Table PRO

OFYR Kamado Table PRO

U kunt uw buitenkeuken uitbreiden met een OFYR Kamado Table, een speciale tafel voor uw Kamado barbecue. De tafel biedt een solide basis voor uw bbq, kan gebruikt worden om eten te bereiden en is makkelijk te verplaatsen. In de handige extra opslagruimte kunnen accessoires worden opgeborgen. Voor het bovenblad heeft u een materiaalkeuze tussen Teak Wood of Concrete. Voor de basis heeft u een materiaalkeuze tussen Corten of Black. Het is mogelijk om een keuze te maken in het formaat van de tafel. De keuze die u hierin kunt maken is een tafel van 65 centimeter lang of een tafel van 135 centimeter lang. Naast de handige wieltjes en het handvat van de Kamado Table, is het ook mogelijk om inserts te plaatsen in de tafels. Zo kunt u op een mooie manier uw OFYR accessoires opbergen.

De kamado tafels zijn geschikt voor de Big Green Egg (BGE) en de Kamado Joe (KJ). Let er dus op dat u de juiste Kamado Table besteld voor uw barbecue. De Big Green Egg of de Kamado Joe barbecue zijn niet inbegrepen. 

Als je nog niet vertrouwd bent met het OFYR-concept, dan inspireert en informeert deze ‘How to OFYR’- videoserie . Veel vragen zijn beantwoord in de FAQ.

Producten 1-12 van 17

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 17

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren