Corten of Black

Over smaak valt niet te twisten. Welk OFYR model u kiest, is dan ook hoog persoonlijk en afhankelijk van de wensen voor uw buitenruimte. We hebben daarom voor ieder wat wils gemaakt, waarbij de Corten en Black modellen aan de basis staan. De keuze tussen deze modellen is niet altijd makkelijk, omdat beide versies een tijdloos design hebben. Welke versie u ook kiest, u zult met iedere uitvoering een unieke culinaire beleven. En ook wanneer u het OFYR kooktoestel niet gebruikt, zal deze als een kunstobject uw buitenkeuken verrijken. 

 

 
Materiaal Zwart gecoat staal  Cortenstaal
Na het koken Maak het oppervlak schoon met een doek Olie de sokkel na het koken in
Onderhoud* Kwetsbaarder voor kleine beschadigingen Olie spetters na het koken
Beschikbare modellen Bijna allemaal, met uitzondering van de OFYR XL en Trailer. Alle kooktoestellen en al het meubilair

*Onderhoud is afhankelijk van hoe vaak de OFYR wordt gebruikt, de weersomstandigheden en/of andere invloeden van buitenaf. 

 

CORTEN

De Corten modellen passen in vrijwel iedere buitenruimte. De mooie, bruine kleur heeft namelijk een natuurlijke en elegante uitstraling. Wanneer het toestel buiten staat, zal het Corten staal op een natuurlijke manier roesten, wat de sokkel een nog klassiekere look geeft.

Alle OFYR kooktoestellen zijn ontworpen om buiten te worden gebruikt, wat betekent dat ze natuurlijk zullen roesten. Daarnaast kunnen er tijdens het koken olie spetters op de sokkel komen, die niet te verwijderen zijn. Door de sokkel na het koken in te oliën, zullen de spetters zich vermengen met de nieuwe olielaag. Deze laag maakt de sokkel wel iets donkerder, maar met de tijd zal dit het toestel een nog klassiekere uitstraling geven.

BLACK

De OFYR Black modellen zijn met hun chique en stijlvolle design een populaire keuze voor de wat modernere en strakkere tuinen. Door meerdere units met elkaar te combineren, krijgt de buitenruimte een strakke afwerking waarbij elk toestel als een mooi kunstwerk in de tuin staat. 

Bijna alle kooktoestellen en het meubilair zijn verkrijgbaar in zwart gecoat staal, met uitzondering van de OFYR XL en de OFYR Trailer. De toestellen van de PRO collectie worden gecombineerd met een teakhouten handgreep en zijn eventueel te combineren met de teakhouten Inserts. 

Het zwart gecoate staal is iets gevoeliger voor kleine beschadigingen zoals krassen, waardoor deze uitvoering iets meer onderhoud nodig heeft. OFYR levert daarom een correctiekit bij elk meubel van zwart gecoat staal, zodat gebruikers kleine beschadigingen gemakkelijk thuis kunnen repareren.