OFYR Inserts

OFYR Inserts

Tover de opslagruimte van uw OFYR (kook)toestel om in een volwaardige open of gesloten kast met deze prachtig afgewerkte Teak Wood inserts. Hierin kunt u vele zaken opbergen, waaronder de OFYR accessoires die u gebruikt om heerlijke maaltijden te koken op de OFYR. Het blote oog wilt ook wat, daarvoor geeft de insert een extra cachet aan uw meubel. De modellen small, medium en large zijn verkrijgbaar als toevoeging aan uw toestel. De OFYR Storage Insert Small PRO (met of zonder deurtje) is geschikt voor de Mise en Place PRO 65 en de Kamado Table PRO 65 toestellen. De OFYR Storage Insert Medium PRO (alleen zonder deurtje) is geschikt voor OFYR Island PRO 100 kooktoestellen. De OFYR Storage Insert Large PRO (Met of zonder deurtjes) is bedoeld voor de OFYR Mise en Place Table PRO 135 en de OFYR Kamado Table 135 toestellen.

De small en large zijn beschikbaar met of zonder deurtjes. Met deurtjes kunt u de insert dicht doen en uw spullen veilig opbergen. Zo is het handig om bijvoorbeeld uw spatel en/of oliekan neer te zetten in de insert.

Als je nog niet vertrouwd bent met het OFYR-concept, dan inspireert en informeert deze ‘How to OFYR’- videoserie . Veel vragen zijn beantwoord in de FAQ.

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. OFYR Storage Insert PRO Large
  OFYR Storage Insert PRO Large
  € 550,00
 2. OFYR Storage Insert PRO Medium
  OFYR Storage Insert PRO Medium
  € 350,00
 3. OFYR Storage Insert PRO Small
  OFYR Storage Insert PRO Small
  € 300,00

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren