OFYR Island

OFYR Island

De OFYR Island is een all-in-one buitenkeuken gecombineerd met een unieke stijl en functionaliteit in een compact design. De Island bestaat uit een OFYR kooktoestel met houtopslag, een praktische houder voor keukengerei & kruiden en een stevig snijblok. Mocht u nou nog meer ruimte nodig hebben om uw eten op te bereiden, is er ook nog een Mise en Place beschikbaar voor extra ruimte en houtopslag. Het is verkrijgbaar in de diameters 85cm & 100cm en is te kiezen in de kleuren: Corten & Black. Het snijblok is verkrijgbaar in Teakhout en Donker Grijs Keramiek.

Ook is het mogelijk de OFYR Accessoires te gebruiken om het ultieme OFYR gevoel te krijgen. Zo kunt u gebruik maken van een grill rond (85 of 100), een Braziliaanse Grill Set, de Horizontale Spiezen Set of veilig rook in het OFYR kooktoestel blazen met de Buffadoo Set. U kunt ook verschillende kooktechnieken toepassen op de OFYR Island. Zo is het mogelijk om pizza’s te bakken met de pizza oven, je vlees aan een spit boven het vuur hangen met de Rotisserie set en dat allemaal op de OFYR Island! 

Als je nog niet vertrouwd bent met het OFYR-concept, dan inspireert en informeert deze ‘How to OFYR’- videoserie . Veel vragen zijn beantwoord in de FAQ.

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. OFYR Island Corten 85 Teak Hout kooktoestel
  OFYR Island Corten 85 Teak Hout
  € 2.495,00
 2. OFYR Island Corten 100 Teak Hout kooktoestel
  OFYR Island Corten 100 Teak Hout
  € 2.895,00
 3. OFYR Island Black 85 Teak Hout kooktoestel
  OFYR Island Black 85 Teak Hout
  € 2.650,00
 4. OFYR Island Black 100 Teak Hout kooktoestel
  OFYR Island Black 100 Teak Hout
  € 3.050,00

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren