OFYR Tabl'O

OFYR Tabl'O

Elegant, compact en efficiënt: OFYR Tabl’O is de ideale tafelgrill voor het koken van heerlijke en gezonde maaltijden voor 2 tot 6 personen. De Tabl’O wordt geleverd met een snelstarter en een handig gereedschap om het ventilatierooster te openen en sluiten. Hiermee kunt u ook de kookplaat omdraaien. 

Neem meer tijd om te genieten van de goede dingen in het leven en van simpelweg samen zijn. Door het mooi compacte formaat van de OFYR Tabl’O is deze grill ideaal om te gebruiken op tafel. Geniet samen met vrienden, familie of gasten van heerlijke gerechten op de tafelgrill kookplaat van OFYR.

Er zijn speciale OFYR Tabl’O accessoires uitgebracht om ultiem te kunnen genieten van het OFYR gevoel. Zo is er een speciale Placemat Black uitgebracht voor onder de OFYR Tabl’O om vet spetters op de tafel tegen te gaan. Gebruik OFYR Coconut Briquettes voor lange verbranding en veel hitte met een minimale geur en erg weinig afvalstoffen. U kunt koken met de Cast Iron Casserole Set om van uw Tabl’O een complete buiten kook set te maken. 

Als je nog niet vertrouwd bent met het OFYR-concept, dan inspireert en informeert deze “How to OFYR Tabl’O”- video . Veel vragen zijn beantwoord in de FAQ.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. OFYR Tabl'O
    OFYR Tabl'O
    € 379,00

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren