OFYR Tabl'O

OFYR Tabl'O
Wat voor briketten moet ik gebruiken voor mijn OFYR Tabl'O?

Wij raden aan om kokosnootbriketten te gebruiken voor de OFYR Tabl'O. Deze briketten veroorzaken minimale rook en geur. Daarnaast zijn ze beter voor het milieu, omdat ze gemaakt zijn van natuurlijke afvalproducten uit de kokosmelkindustrie. 

Door de veel hogere calorische waarde en de innovatieve vorm branden kokosbriketten drie keer zo lang als gewone briketten en bereiken ze een hogere temperatuur dan houtskool. Kokosnootbriketten houden ook hun vorm, waardoor ze gemakkelijk te herschikken zijn, zelfs na vele uren, zonder dat de gloeiende kolen vergaan.

De OFYR Kokosnootbriketten zijn los na te bestellen op onze website. 

Hoeveel OFYR kokosnootbriketten moet ik gebruiken voor de OFYR Tabl'O?

Voor het koken met de OFYR Tabl'O heeft u 16 kokosnootbriketten nodig om 2-3 uur te koken. Wilt u korter koken of kookt u met een kleiner gezelschap, dan kunt u eventueel minder kokosnootbriketten gebruiken. 

Hoe houd ik de OFYR Tabl'O goed op temperatuur?

De bakplaat van de OFYR Tabl'O kan op twee manieren op temperatuur worden gehouden: met de briketten of door de luchttoevoer aan te passen.

1. Voeg extra kokosnootbriketten toe of verwijder deze juist uit het toestel door met de Tool of de OFYR Handschoenen de bakplaat op te tillen. Leg na het toevoegen of verwijderen van de briketten de bakplaat weer terug. 

2. Pas de luchttoevoer van uw OFYR Tabl'O aan door de binnenschaal met de Tool te draaien. Hierdoor worden de ventilatieopeningen geopend of gesloten, zodat de bakplaat altijd de juiste temperatuur heeft. 

Hoe moet ik mijn OFYR Tabl'O opbergen?

In de zomer kan de OFYR Tabl'O buiten blijven staan. Wel adviseren we om het toestel bij slecht weer binnenshuis op te bergen. In de winter dient het toestel altijd in een droge en onverwarmde ruimte te worden opgeborgen.