OFYR XL

OFYR XL

De OFYR XL is het grootste kooktoestel uit de OFYR collectie. Dit zeer grote model is geschikt om voor grote groepen te koken. Met een diameter van 150 centimeter is er genoeg ruimte om twee chefs tegelijkertijd te laten werken. Zij kunnen tot ruim 150 personen bedienen met de OFYR XL. Voor nog meer functionaliteit zijn er XL accessoires uitgebracht, zoals de OFYR XL Grill Accessoires Set PRO, Doofdeksel + Afdekhoes Zwart XL & OFYR Gietijzeren braadpannen Set 21cm en 26cm om heerlijke gerechten in voor te bereiden.

Ook is het mogelijk om accessoires te gebruiken voor de OFYR XL. Zo kan je veilig en modieus aan het werk met de OFYR handschoenen & het leren schort. Bij grote feesten of evenementen waar een OFYR XL te pas komt, is het handig om een koelbox bij de hand te hebben. Het is makkelijk te verplaatsen, ziet er stijlvol uit en er kan op gezeten worden. Zo kan je ook gebruik maken van Ceder Houten Plankjes om een heerlijke rooksmaak aan uw gerechten te geven, maar ook het garingsproces te vertragen met circa 50%.

Als je nog niet vertrouwd bent met het OFYR-concept, dan inspireert en informeert deze ‘How to OFYR’- videoserie . Veel vragen zijn beantwoord in de FAQ.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. OFYR XL Corten kooktoestel
    OFYR XL Corten
    € 3.995,00
    Niet op voorraad

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren