Dit recept is perfect om op de OFYR® Tabl’O te maken. De kleuren zijn geweldig, en de smaak is nog geweldiger. Hieronder vindt u de ingrediënten en de bereidingswijze voor dit heerlijke recept.

Voor uw Guacamole

Schil de avocado’s en snijd ze in stukjes. Kruid ze met zout en peper. Knijp vers limoen- of citroensap uit over de
avocado’s en plet met een vork of mix kort.

Voor de Muhammara dip

Pel de knoflook, samen met de geroosterde paprika, walnoten en tomatenpuree. Maal de paprikapoeder, komijnpoeder
en granaatappelmelasse fijn. Mix samen in de blender, voeg de olijfolie toe en mix tot een gladde massa. Breng het op
smaak met zout en peper.

Bereid uw kip quesadilla

Bak de kip. Snijd de rode paprika, sjalot en chilipeper in fijne julienne. Snijd de rode bieten wraps in rondjes van
ongeveer 12 cm doorsnede. Snijd de gegaarde kip in dunne reepjes. Besmeer de wraps met de guacamole.
Bestrooi met de gemalen cheddar. Leg de kip, de gesneden groenten en de maïs erop. Kruid met peper en zout.
Vouw dicht en bak aan beide kanten op de Tabl’O. Serveer de Muhammara dip apart in een potje als dip.

Bon Appétit!