Neem een raap, wikkel hem in zijn bladeren en leg hem op de OFYR-grill. Laat het 30 minuten garen. Neem ondertussen de tweede raap, versnij deze met een Japanse mandoline tot een lang lint. Meng de sojasaus en de vissaus. Bestrijk het lint met de saus (of gebruik een kwastje om de saus over het lint te verdelen).

Rol het lint op en snijd het doormidden. Zet apart.

Haal de koolraap van de grill en verwijder de bladeren. Snijd hem in plakjes en leg ze op het bord van uw OFYR om te kleuren.

Maak een pesto van de fijngehakte raapbladeren en het overgebleven soja/vis saus mengsel. Gebruik een vijzel en een stamper om een halfvloeibaar mengsel te verkrijgen. Voeg kruiden toe.

Maak de lacto-gefermenteerde saus door de boter te smelten in het hete kimchi sap. Emulgeer met een garde. Voeg kruiden toe. Snijd een stukje van de geroosterde raap en laat dit in de saus trekken.

Rooster de asperges en de daglelieblaadjes met een beetje olie op de plaat. Kruid met peper en zout. Zet opzij.

Schik het bord door één deel van het lint af te rollen. Houd het tweede deel in een spiraal voor een "roosje"-effect. Besprenkel met pesto. Schik de geroosterde asperges en de dagleliescheuten rond het bord. Leg er een paar aromatische spruiten op. Leg de saus in het midden.

Bon Appétit! 

Word lid van de OFYR Club om toegang te krijgen tot meerdere exclusieve recepten. Ook kunt u uw producten registreren en genieten van veel meer exclusieve OFYR Club features.

Recept van Chef Sang Hoon Degeimbre - L'Air du Temps**