Daar waar grillen meestal rond vlees draait, is OFYR ook perfect voor groenten, bijgerechten en desserts te bereiden. Dankzij een uitgebreide serie accessoires, combineert dit veelzijdige kooktoestel tal van kooktechnieken waarmee gebruikers naar hartelust kunnen combineren. OFYR heeft nog enkele productlanceringen op de planning staan in 2021, die de kookbeleving nog multifunctioneler maken: de lancering van een echte pizzaoven en een gietijzeren kookpannen set. 

MEER DAN GRILLEN
MEER VARIATIE, MET AANDACHT VOOR GEZONDHEID

Aan de basis is OFYR een houtgestookte, plancha-stijl hete plaat. Deze kooktechniek onderscheidt zich met haar puurheid: er is geen direct contact met de vlammen, dus het eten komt niet in aanraking met rook van verbrande sappen of vetten.

Dankzij het unieke kegelvormige ontwerp en de vorm van de ring, zijn er bovendien verschillende temperatuurzones op de ring. Dit maakt het mogelijk elk type vlees, vis, eieren, groenten of fruit. Koken kan met plantaardige olie en sappen en overschotten sijpelen automatisch weg in het vuur. De plaat geeft geen smaak af.

EEN CHEFWAARDIGE KEUKEN
MAAR DAN BUITEN

Als we het over accessoires hebben, gaat het niet over aluminium wegwerpbakjes. één toestel, samen met de beschikbare accessoires, maakt het mogelijk te koken op de plaat, churrasco te grillen in Braziliaanse stijl, een traditionele grill of spiezen boven het vuur te plaatsen, te slowcooken op cederhouten plankjes en zelfs te bakken in een echte oven.

 

OFYR Pizzaoven

De OFYR Pizzaoven bestaat uit een tweezijdige gietijzeren plaat, een pizzasteen daarbovenop geplaatst en een dubbelwandige stalen cloche, waarvan de buitenkant roteert rond de binnenzijde. Op die manier is de opening verstelbaar en kan de warmte in de cloche circuleren. Een pizzaschep vervolledigt de ervaring.

 

OFYR Rotisserie Set

Dit braadspit voegt nog een nieuwe laag toe aan de OFYR kookbeleving: laat smakelijke kebabs, een lekkere kip of een hele ananas rustig garen boven het vuur. Aan de bijgeleverde haak bevestig je ook gemakkelijk een dutch oven.

Gietijzeren braadpannenset 21-26

Deze nieuwe OFYR-set bestaat uit twee stijlvolle gietijzeren pannen met een diameter van 21 cm en 26 cm. Ze worden gekenmerkt door een perfecte warmteverdeling. In deze braadpannen kunnen tal van gerechten worden bereid: denk aan een heerlijke chili con carne of ratatouille, bak uw eigen pesto brood of geniet van een gezellige kaasfondue of zoete chocoladefondue. U kunt er ook soep of warme dranken in klaarmaken. 

DE CHEF MAAKT DEEL UIT VAN DE GROEP

Transformatie van een eenzame bezigheid in een sociale

With the PRO-line, many chefs around the world have embraced the OFYR concept with their professional activities. The versatility, design and the social aspect of the round cooking unit make it unique for the catering and hospitality sector.Whether there is a professional cooking or a fan at home, both will feel the attractive effect of the flames, uniting guests around the fire, together with the chef. An exquisite starting point for conversation and connection. Thanks to the pleasant warmth of the unit, guests can gather around the fire 365 days per year, in all seasons.