OFYR CLUB
Updates

Er zijn nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan de app

In 2021 is onze mobiele applicatie gelanceerd: OFYR Club. Dit platform voegt een extra dimensie aan het buiten koken toe en geeft uiting aan de community van OFYR eigenaren over de hele wereld. Inmiddels is de applicatie geüpdatet met features die uw OFYR ervaring nog verder verrijken.

 

OFYR on the Menu

Heeft u altijd al eens willen meemaken hoe een professionele chef met OFYR kookt? Of heeft u nog nooit met OFYR gekookt en bent u benieuwd hoe het kooktoestel werkt? OFYR on the Menu presenteert een overzicht van horecagelegenheden waar met OFYR wordt gekookt. Zo kunt u terecht bij restaurants, cateringservices of hotels om OFYR op een professionele manier te beleven.

Bent u een chef die met OFYR kookt en wilt u graag een plekje op ons menu krijgen? Registreer u dan vandaag via ons online formulier.

 

E-CARDS

Nodig vrienden en familie uit voor een OFYR moment met de nieuwe e-cards. Schrijf een bericht in de app, verstuur het bericht en de uitnodiging verschijnt in de inbox van uw vrienden. Zo creëert u van begin tot eind de ultieme OFYR belevenis! 

Garantiebewijs in de app

Heeft u onverhoopt problemen met uw OFYR? Of heeft u vragen over de garantie en heeft u snel een aankoopbewijs nodig? Wanneer u uw product registreert, kunt u gelijk uw aankoopbewijs uploaden. Vanaf nu is dit bewijs ook terug te zien in de OFYR Club app, zodat u deze informatie altijd bij de hand heeft.

 

Product showroom

Heeft u nog geen kooktoestel maar bent u wel benieuwd naar de OFYR collectie? Of wilt u uw kooktoestel juist uitbreiden met accessoires? Met de product showroom in de app kunt u eenvoudig door de complete OFYR collectie bladeren. 

 

Aanmelden bij de OFYR Club

Maak een account aan in de OFYR Club app en krijg toegang tot het laatste nieuws en exclusieve functionaliteiten. Registreer jouw OFYR producten, probeer de nieuwste recepten uit en lees alles over de laatste ontwikkelingen.

Word vandaag lid van onze community via www.ofyr.club!