OFYR startte in 2015 met de introductie van één product: het OFYR Classic kooktoestel. Je kunt je nauwelijks voorstellen hoeveel verschillende groepen, van hobby chefs tot professionele chefs, OFYR zouden omarmen. Sindsdien hebben wij doorlopend nieuwe producten ontwikkeld teneinde de complete buitenkeuken oplossing te kunnen bieden. Speciaal voor onze horeca klanten hebben wij een opgewaardeerde productlijn gecreëerd. De producten zijn mobiel gemaakt met wielen en een groot handvat. En nu hebben we deze lijn met verdere producten uitgebreid.

 

OFYR PRO-lijn

Het kan uitermate praktisch zijn om een kooktoestel te hebben dat gemakkelijk verplaatst kan worden, bijvoorbeeld wanneer de wind plotseling draait. Onze PRO-lijn is ideaal – en niet alleen voor de horeca; particuliere gebruikers kunnen even goed plezier hebben van deze gemakken. Vorig jaar hebben we onze zeer populaire Island 100 PRO en Mise en Place Table PRO 135x65 geïntroduceerd. Nu hebben wij het OFYR Classic Storage 100 PRO kooktoestel toegevoegd, alsmede de kleinere Mise en Place Table PRO 65x65. De houten werkplanken van het Island PRO en de Mise en Place Tables PRO zijn geüpgraded naar het veel sterkere teak hout. En vanzelfsprekend zijn de donkergrijze keramieke werkplanken ook nog beschikbaar. Beide toestellen zijn zeer gebruiksvriendelijk door hun compacte formaat. Daarnaast zijn alle PRO toestellen, de nieuwe en die van vorig jaar, in zwart gecoat staal leverbaar.

 

Modulaire buitenkeuken in OFYR stijl: Kamado Table

Slow cooking in een kamado en het veelzijdige koken op een OFYR blijken de ideale kookcombinatie te zijn. Veel kamado bezitters hebben interesse getoond in een werktafel in OFYR stijl waardoor hun kamado wordt geïntegreerd. Het resultaat is de OFYR Kamado Table PRO. De tafel heeft dezelfde kenmerken als de andere PRO-lijn producten en faciliteert het gebruik van verschillende kooktoestellen in dezelfde unieke buitenkeuken omgeving. De tafel is beschikbaar in Cortenstaal en zwart gecoat staal. De tafels zijn geschikt voor de Kamado Joe II en de Big Green Egg Large. Deze zijn niet bij de tafels inbegrepen.