OFYR is ontworpen voor de mooiste momenten met vrienden en familie. Het team van OFYR is verenigd door de gemeenschappelijke visie dat mensen opnieuw met elkaar verbonden worden. De hedendaagse technologie biedt eindeloos veel manieren om contact met elkaar te hebben, maar we kunnen ons vaak nog steeds niet verbonden voelen. We kunnen allemaal uit deze hectische, snelle wereld ontsnappen door naar onze wortels terug te keren: het delen van voedsel en verhalen rondom een vuur. Door de hitte van de vlammen ontwaakt ons primaire verlangen om samen te zijn om het warm te krijgen, maar ook om tot rust te komen. De tijd nemen om een maaltijd te bereiden samen met familie en vrienden stelt je in de gelegenheid om tijd te spenderen met je geliefden. Deze momenten bevorderen echte gesprekken. OFYR producten zijn met deze filosofie ontworpen. OFYR verandert de manier van buiten koken fundamenteel. In plaats van een solitaire persoon achter de barbecue kan iedereen samen zijn.

 

Denk aan een moment dat je je gelukkig voelde, dat je erbij hoorde. Was dat niet toevallig een moment thuis met vrienden en familie? Waarschijnlijk wel. En vermoedelijk ook met eten en warmte. Bij OFYR denken wij dat al deze ingrediënten heel goed samen passen. Hebben we niet allemaal een zomeravond gedeeld met veel plezier, met het delen van verhalen met vrienden? Beeld je een gezellige avond met kleine hapjes op tafel in, met drank in de koeler en een gevoel van nabijheid ten opzichte van elkaar.

Als je aan buiten koken denkt, dan denk je meestal aan een warme zomeravond. Maar hebben we niet juist behoefte aan warmte tijdens koudere dagen? Een gezellige avond rond het vuur klinkt als een perfecte winteravond. De plaat van de OFYR kooktoestellen straalt met een radius van ca. 2 meter hitte uit. Hierdoor wordt aangenaam en gezellig buiten koken ook gedurende koudere maanden mogelijk. Gedurende de winter maken we het gezellig met een warm drankje en verwarmt het eten de ziel. OFYR helpt mee om deze momenten gedurende de zomer én winter te creëren.