De 5 beste vaderdag
cadeaus van OFYR

 

Bent u op zoek naar een indrukwekkend Vaderdag cadeau voor een barbecue liefhebber? In deze lijst geven we u graag wat inspiratie en tips voor een bijzonder en praktisch cadeau die iedere kookfanaat kan waarderen. Van een set van pannen of spatels voor de beginnende chef tot een luxe kookboek, bij OFYR vindt u het juiste cadeau.

 

OFYR Kookboek

Met een goed kookboek is iedere vader blij! Het OFYR Kookboek Flavours of the World brengt de smaken van de verschillende wereldkeukens naar de achtertuin. Het boek staat vol met recepten voor de plancha, grill, pizzaoven en andere OFYR accessoires. Daarnaast wordt het geleverd met 8 kruidenmixen, die speciaal zijn samengesteld door de chef van het kookboek.

Gietijzeren Pannenset

Deze gietijzeren pannenset ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook ontzettend praktisch. De pannen zijn namelijk erg veelzijdig: je kunt er mee bakken, braden, frituren, stoven en grillen. Zo zijn ze zowel op de kookplaat van de OFYR te gebruiken, maar passen ze ook perfect in de Pizza Oven om een lekker brood in te bakken. Ideaal voor de vader die graag experimenteert met verschillende kooktechnieken.

Leren schort

Het leren schort is het perfecte cadeau voor Vaderdag. Naast dat het schort iedere kookliefhebber eruit laat zien als een professionele chef, biedt het ook bescherming tegen de hitte en vlekken tijdens het koken.

Handschoenen

Naast dat het leren schort een professionele uitstraling geeft, toppen deze handschoenen het ultieme plaatje echt af. Met deze hittebestendige handschoenen kunt u eenvoudig hout toevoegen aan het vuur en accessoires van het kooktoestel halen zonder gevaar te lopen.

Spatelset

De fanatieke BBQ’er kan niet zonder het juiste gerei. Daarom is de OFYR Spatelset perfect voor zowel de beginnende chef als de professional. De set bestaat uit een burger turner en korte spatel, waarmee ingrediënten eenvoudig om te draaien zijn op de OFYR. 

Vaderdag gaat natuurlijk om veel meer dan alleen het geven van luxe cadeaus. Maak er daarom een onvergetelijke dag van en geniet van de mooie rond het vuur van OFYR.