De Trend van deze zomer:
pizza's bakken in eigen tuin

Pizza's bakken in eigen tuin wordt steeds populairder

De afgelopen jaren kijken kookliefhebbers steeds vaker naar hun eigen tuin voor culinaire inspiratie. Daarbij wordt er gezocht naar unieke manieren om de buitenruimte te onderscheiden. Een accessoire die hierdoor in populariteit blijft stijgen: de pizzaoven.

DE ONMISBARE PIZZAOVEN

Pizzaovens duiken al enige jaren op in tuinen en horecagelegenheden door het hele land. OFYR speelde in 2021 in op deze trend met haar eigen Pizza Oven. Deze houtgestookte oven bereikt temperaturen tot 300 °C, waardoor allerlei gerechten gemakkelijk te bereiden zijn. Van een pizzasteen tot een dubbelwandige stalen cloche, dit toestel heeft alle benodigdheden om traditionele pizza’s te maken in eigen tuin.

Veelzijdigheid in de buitenkeuken

De pizzaoven is niet alleen populair vanwege de hoge temperaturen en bak-snelheid: ook de veelzijdigheid valt in de smaak. Naast een oven, functioneert het apparaat namelijk als bakplaat en grillplaat. Ideaal om mee te bakken, grillen, stoven en roken, waardoor u deze zomer nog meer kunt genieten van de buitenkeuken.

De OFYR Pizza Oven is t/m 31 juli verkrijgbaar met een Limited Edition pizzadoos, gevuld met het nieuwe OFYR Pizza Oven Kookboek en pizzaoven handschoenen. De doos is alleen verkrijgbaar bij onze partners, dus zoek snel een winkel bij jou in de buurt.

Kookboek met tips & tricks

Erik Sterckx, een professionele chef, maakte samen met OFYR een speciaal kookboek voor de pizzaoven. "De naam pizzaoven doet dit toestel teniet", zegt hij. "Daarom willen we laten zien dat je naast houtgestookte pizza's, ook prima desserts, ovenschotels of zelfs verse groenten en stukken vis in de oven kan bereiden." Met de 18 recepten hoopt Erik mensen inspiratie te geven om het meeste uit de pizzaoven te halen. Bekijk de eerste bladzijdes van het kookboek hieronder of bestel het kookboek via de OFYR Club.

Registreer & Win! 

Tot 31 juli 2022 maak je kans om een exclusieve Pizza Party voor 6 mensen, verzorgd door een OFYR chef bij jou thuis! Hoe doe je mee?

Ik heb nog geen pizzaoven.
• 
Koop een OFYR Pizza Oven bij één van onze partners.
•  Registreer de Pizza Oven in de OFYR Club.
•  Scan de QR-code op de bijgeleverde flyer en volg de instructies.

Ik heb al een pizzaoven.
• 
Registreer jouw Pizza Oven in de OFYR Club.
•  Beantwoord de prijsvraag.