DE 5 leukste cadeau-ideeën voor ofyr-eigenaren

Heb je er al eens aan gedacht om te barbecuen of buiten koken tijdens de komende feestdagen? Als er een OFYR-eigenaar is onder je vrienden of familie, stellen we voor om het vuur aan te steken voor warme momenten, veel plezier en de gezelligheid van buiten samenzijn. Voordat het feest écht begint, helpen we je graag met het vinden van het perfecte cadeau voor elke bbq-liefhebber met een OFYR.

Hier zijn vijf geschenktips of kerstcadeau ideetjes die iedere OFYR-liefhebber leuk zal vinden:

 

1. OFYR Food Bumper

Het perfecte cadeau onder de 50 euro. De uniek gevormde plaat van de OFYR heeft een licht aflopende kant richting het vuur om overtollige sappen en vet af te voeren. Hoewel zeer praktisch, kan dit er ook voor zorgen dat kleine tomaten, aardappelen of heerlijke feestelijke coquilles in het vuur rollen of glijden. Met deze onmisbare tool is dat verleden tijd! De OFYR Food Bumper is verkrijgbaar voor de OFYR 85 en 100 modellen.

Verwacht je aan veel verwondering bij het uitpakken!

2. OFYR Pizza Oven

Geluk kun je niet kopen, maar je kunt wel pizza(ovens) kopen! Met de Pizza Oven voor een OFYR 85 of 100 heeft u echt de meest veelzijdige buitenkookunit. Plaats de oven eenvoudig op uw OFYR en begin met bakken: van perfecte houtgestookte pizza's tot cakes, broden en stoofschotels. De OFYR Pizza Oven is eenvoudig te installeren en je kunt direct aan de slag met de recepten die beschikbaar zijn in de OFYR Club.

Waarschuwing: het zou kunnen dat je geplande kerstdiner straks plaats moet ruimen voor een spontaan pizzafeestje!

3. OFYR Soft Cover

Voor OFYR kooktoestellen die de hele winter buiten blijven, is het belangrijk om er goed voor te zorgen. Zoals u kunt lezen in onze Winter onderhoudstips, moet de kookplaat regelmatig worden geolied en moet as uit de kegel worden verwijderd.

Voor een volledige bescherming raden wij de OFYR Soft Cover aan: deze bedekt de kookplaat volledig en is een cadeau onder de 50 euro. Het perfecte geschenk om onder de kerstboom te leggen!

4. OFYR Leren schort

De plannen zijn gemaakt om het feest buiten te laten doorgaan, de OFYR gaat aan en iedereen kleedt zich feestelijk op. Het enige wat je nog moet doen is ervoor zorgen dat ook de chef-kok perfect gekleed is. Met het OFYR schort is dat gegarandeerd! Iedere kookliefhebber zal van dit klassevolle lederen schort houden, want het biedt bescherming tegen hitte en laat je eruit zien als een professionele chef.

5. Gietijzeren braadpannenset

Als je eenmaal de schoonheid en kwaliteiten van gietijzer hebt ontdekt, is er geen weg meer terug! Deze set met twee pannen van verschillende grootte is ideaal voor het bereiden van gerechten op de OFYR of in de pizzaoven. Sauzen, bijgerechten, crumbles of brood - de mogelijkheden zijn eindeloos. Dit geschenk wordt gekenmerkt door haar strakke design en ideale warmteverdeling. Wees voorbereid je OFYR liefhebber vele uren te moeten missen, die zal immers buiten experimenteren met alle verschillende kooktechnieken!

Ken je een liefhebber van buiten koken die graag een OFYR zou willen, ware het niet dat hij of zij een kleine buitenruimte heeft? Geef dan een OFYR Tabl'O cadeau: compact, efficiënt en elegant! Perfect voor intieme diners met een kleine groep vrienden, terwijl het nog steeds die volle outdoor vibe overbrengt. En het beste? Deze maand schenk je de volledige ervaring in één pakket: een OFYR Tabl'O, een placemat en 6 pakken kokosbriketten.