Montage van de OFYR 75 Corten
Alles wat u moet weten

 

Koken in de buitenlucht wordt nog interessanter met de OFYR 75 Corten. Dit veelzijdige en stijlvolle kooktoestel voor kleinere tuinen brengt een vleugje elegantie naar uw buitenkeuken, waarbij u van die typische OFYR ervaring geniet op een meer intieme manier.

Met dit product hebben we voor het eerst een kooktoestel ontwikkeld met een 5-delige sokkel, die thuis nog moeten worden gemonteerd. Gelukkig is dit proces heel eenvoudig en met behulp van de volgende video zet u de sokkel binnen een handomdraai in elkaar.

 

Tips voor het monteren

Hoewel de OFYR 75 Corten aanzienlijk lichter is dan de grotere modellen, hebben de kegel en kookplaat nog steeds een aanzienlijk gewicht. Wij raden aan om het kooktoestel met 2 personen te monteren, om ervoor te zorgen dat het kooktoestel veilig wordt gemonteerd.

Cortenstaal heeft een mooie, natuurlijke oranje tint, die vlekken kan achterlaten op kleding en oppervlakken. Leg daarom een oude doek op de grond om permanente vlekken te voorkomen.

Zorg er altijd voor dat alle elementen waterpas zijn voordat u begint te koken op de OFYR. Dit verbetert de levensduur van de producten en zorgt ervoor dat het goed werkt.