NIEUW PRODUCT
OFYR 75 Corten: buitenkoken op een compacte manier

 

Maak kennis met de nieuwste toevoeging aan onze collectie: de OFYR 75 Corten. Met een compact en stijlvol ontwerp biedt dit kooktoestel die typische OFYR ervaring, op een wat intiemere en meer stedelijke manier.

 

Aanbevolen verkoopprijs:€ 1295.-
Binnenkort verkrijgbaar

 

Compact ontwerp,
talloze mogelijkheden

Voor wie op zoek is naar een kooktoestel voor een kleine tuin of patio, is de OFYR 75 Corten de ideale uitkomst. Haar formaat past namelijk perfect in iedere buitenruimte, waarbij het kookoppervlak meer dan genoeg ruimte biedt voor een complete maaltijd voor 4-6 personen. Of u nu een 3-gangen-menu op tafel wilt zetten of verschillende kleine hapjes wilt koken, met de OFYR 75 Corten zijn er talloze mogelijkheden.

airflow plate
innovatief luchtcirculatiesysteem

De OFYR 75 Corten is uitgerust met een innovatieve Airflow Plate. Dit luchtcirculatiesysteem is een echte game-changer in houtgestookt koken: het verbetert niet alleen de verbranding van hout, maar beperkt ook rookvorming. Hierdoor ontstaat een efficiëntere en milieuvriendelijkere kookervaring. De verbeterde luchtcirculatie zorgt er daarbij ook voor dat de kookplaat sneller opwarmt, waardoor je binnen een handomdraai kunt beginnen met koken.

Praktische sokkel
ideaal voor kleine buitenruimtes

OFYR begrijpt het belang van gemak, vooral in kleinere buitenruimtes. Daarom is er bewust gekozen voor een smaller design, wat niet te veel ruimte inneemt. Voor het eerst is de sokkel opgebouwd uit 5 gedemonteerde stukken. Zo kunt u het kooktoestel direct uit de winkel meenemen en thuis in elkaar zetten, zonder dat u hoeft te wachten op een levering. Bovendien maakt dit het kooktoestel ook een stuk lichter en indien gewenst, makkelijker te verplaatsen in de tuin.